Bent u op zoek naar een inktcartridge voor een HP inkjetprinter of een toner voor een HP laserprinter? Online bestelt u de juiste cartridge voor elke HP printer, zelfs voor oudere modellen. Op HPinkt.nl helpen wij u om de juiste inkt of toner te vinden. Ook papier voor de printer kunt u online bestellen. Als u de inkt of toner voor uw printer online bestelt, wordt deze bij u thuisbezorgd. Dat is dus wel zo makkelijk.

HP inkt cartridges en toners online bestellen

Om de juiste HP inkt of toner te kopen dient u eerst te kijken welke printer u gebruikt. Dat kan bijvoorbeeld een inkjetprinter zijn uit de HP Deskjet of Officejet serie. Bijna elke printer gebruikt een ander type cartridges, dus u dient goed te letten op het volledige typenummer van de printer. Voor laserprinters, bijvoorbeeld uit de Laserjet serie, geldt hetzelfde. Veel webshops met inkt en toners maken het mogelijk om op het typenummer van de printer te zoeken zodat u de juiste producten bestelt. Wilt u eerst prijzen van inkt of toner vergelijken? Dat kan bijvoorbeeld door online inkt te vergelijken.

De keuze tussen HP cartridges en huismerk cartridges

Printerfabrikanten halen een groot deel van hun winst uit de verkoop van de inkt cartridge of toner. Daarom houden ze de prijs van inkt en toner graag hoog. Voor u als gebruiker wordt printen dan heel duur. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel goede alternatieven van een huismerk. Door te kiezen voor huismerk inkt en toner printer kunt u flink besparen. Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat de tevredenheid over huismerk inktcartridges zelfs hoger ligt dan bij originele inkt. Dit is dus een heel goed alternatief voor de dure inkt van HP.

canon toners cartridges epson cartridges brother toners fotopapier minolta toners xerox toners lexmark cartridges
brother cartridges oki toners hp cartridges epson toners hp toners canon cartridges toners samsung toners